NIEUWE VORMEN VAN BEDRIJFSFINANCIERING DOOR KREDIETCRISIS EN INNOVATIES

Tot voor kort gingen grote bedrijven voor hun bedrijfsfinanciering naar de beurs en MKB ondernemers naar de bank. Sinds de kredietcrisis de banken midscheeps raakte is dit echter sterk veranderd. Hierdoor komen MKB’ers veel moeilijker aan een bedrijfsfinanciering bij de bank. Dit zal in de komende jaren niet veranderen.

Gelukkig heeft internet het mogelijk gemaakt anders te financieren dan de banken doen. Nu kun je als ondernemer uit veel meer vormen van bedrijfsfinanciering kiezen dan alleen de bank.

VINDEN VAN EEN PASSENDE ALTERNATIEVE BEDRIJFSFINANCIERING

Het aantal vormen van bedrijfsfinanciering voor ondernemers is al bijna niet meer te tellen. Laat staan het aantal aanbieders. Zonder volledig te willen zijn noemen we hier: crowdfunding, private equity, informal investors, Qredits, debiteurenfinanciering, kredietunies en tijdelijke project financieringen.

Wij helpen je de juiste financieringsvorm voor jouw bedrijf te vinden.

STAPELFINANCIERING

Een combinatie van bedrijfsfinancieringen is voor jou wellicht de beste oplossing. Hierbij is het belangrijk dat de afspraken die je maakt met de diverse financiers goed op elkaar aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan de wijze waarop je onderpand aanbiedt.

Wij zorgen ervoor, dat er goede afspraken worden gemaakt tussen jou en de verschillende financiers.

VINDEN VAN EEN INFORMAL INVESTOR

Je bent op zoek naar risicokapitaal? Ex-ondernemers zijn vaak op zoek naar mogelijkheden om te investeren in MKB bedrijven. Soms om rendement te maken. Soms om hun ervaringen en netwerk te kunnen delen. Maar hoe vind je zo’n informal investor? SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen beschikt over een uitgebreid netwerk van informal investors. Daag ons uit en leg je plan aan ons voor!

GELD VERDIENEN MET JE BESTAANDE BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Wanneer heb jij voor het laatst naar je bedrijfsfinanciering gekeken? Is er sindsdien niets veranderd in je bedrijf? Ik kan je in ieder geval verzekeren dat er in financieringsland een heleboel is veranderd!

Daarom hebben wij de FinancieringsAPK ontwikkeld. Op basis van jouw bedrijfs- en financieringsgegevens kunnen wij je laten zien of je bedrijfsfinanciering nog passend is.

Op basis van dit inzicht weet je waar jouw bedrijfsfinanciering scherper kan!

WEG BIJ BIJZONDER BEHEER

Zit je bij de afdeling Bijzonder Beheer van de bank? En wil je hier weg? Met onze ruime ervaring met de werkwijzes van deze afdeling kunnen wij je hierbij helpen.

Je gaat met ons werken aan oplossingen op de korte termijn. En je gaat aan de slag met een duurzame oplossing voor de lange termijn. Zodat je in de toekomst met je bedrijfsfinanciering nooit meer bij Bijzonder Beheer terecht komt!

WIL JE WETEN WELKE FINANCIERING BIJ JOU PAST?

Download dan de gratis whitepaper ‘Welke financiering past bij mij?’
Vul je naam en e-mail in en klik op de link die verschijnt onder aan de pagina.