WAAROM SMITSVANDENBROEK BEDRIJFSFINANCIERINGEN?

Al meer dan 15 jaar zijn wij de financieringsadviseur voor ondernemers. SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen helpt je de bank beter te begrijpen en hiermee die financiering wél geregeld te krijgen. Ook kennen wij het voortdurend uitbreidende landschap van alternatieve vormen van financiering op ons duimpje. Samen met jou zoeken we de vorm die bij u past. En zorgen we ervoor, dat je die gewenste (alternatieve) financiering krijgt.

HOE HET BEGON

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een accountants- en advieskantoor voor het MKB. Het krijgen van een bedrijfsfinanciering bij de bank bleek in de afgelopen jaren steeds lastiger voor onze klanten. Klanten vroegen ons daarom steeds vaker hen hierbij te begeleiden. Ondernemers zijn inmiddels ook diverse keren succesvol geholpen aan een financiering via crowdfunding. Het helpen van ondernemers aan een passende financiering werd zo groot, dat wij besloten dit als een aparte dienst aan te gaan bieden.Lees hier meer over hoe we u kunnen helpen aan een passende bedrijfsfinanciering.

BERT BOGIE | FINANCIERINGSADVISEUR

Direct na de financiële crisis in 2008 werd het voor iedereen duidelijk. De banken gingen een andere koers varen. Dit had grote gevolgen voor ondernemers. Voor kredietverlening was je zeer afhankelijk van de banken. En ineens werd het krijgen van een nieuwe financiering bij de bank moeizaam.

Ik ben toen voor mijn relaties al snel op zoek gegaan naar alternatieve vormen van financiering. Zo konden zij toch aan het benodigde geld komen om te kunnen blijven ondernemen.

Als een van de eerste accountants- en advieskantoren in Nederland zijn wij zo actief aan de slag gegaan met crowdfunding. Meerdere ondernemers heb ik begeleid bij een succesvol crowdfundingtraject.

Inmiddels zijn er nog vele andere alternatieve mogelijkheden voor financiering bij gekomen.

Ik ben blij dat ik mijn ondernemende relaties via alternatieve vormen vaak toch van een noodzakelijke bedrijfsfinanciering kan voorzien. Hiermee komen mooie projecten van de grond. Daarom vind ik het interessant dat de mogelijkheden om te financieren blijven groeien.