WAAROM SMITSVANDENBROEK BEDRIJFSFINANCIERINGEN?

Al meer dan 15 jaar zijn wij de financieringsadviseur voor ondernemers. SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen helpt je de bank beter te begrijpen en hiermee die financiering wél geregeld te krijgen. Ook kennen wij het voortdurend uitbreidende landschap van alternatieve vormen van financiering op ons duimpje. Samen met jou zoeken we de vorm die bij u past. En zorgen we ervoor, dat je die gewenste (alternatieve) financiering krijgt.

HOE HET BEGON

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een accountants- en advieskantoor voor het MKB. Het krijgen van een bedrijfsfinanciering bij de bank bleek in de afgelopen jaren steeds lastiger voor onze klanten. Klanten vroegen ons daarom steeds vaker hen hierbij te begeleiden. Ondernemers zijn inmiddels ook diverse keren succesvol geholpen aan een financiering via crowdfunding. Het helpen van ondernemers aan een passende financiering werd zo groot, dat wij besloten dit als een aparte dienst aan te gaan bieden. In dezelfde periode was Sander Kuijpers van plan om als zelfstandig financieringsadviseur te beginnen. Na 15 jaar bij de Rabobank met ondernemers gewerkt te hebben, kriebelde het om zelf ondernemer te worden.  Uiteindelijk moest er een Fries aan te pas komen om deze Limburgers aan elkaar te koppelen. In juni 2016 was het dan zover. SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen was geboren. Lees hier meer over hoe we u kunnen helpen aan een passende bedrijfsfinanciering.

SANDER KUIJPERS | FINANCIERINGSADVISEUR

Ondernemen is kansen zien. Risico’s inschatten en er voor gaan. Vaak is er een bedrijfsfinanciering nodig om die kansen te pakken.  De mogelijkheden om een financiering te krijgen zijn in de afgelopen periode enorm toegenomen. Niet zoals vroeger bij de bank, maar wel via alternatieve vormen. Om uit die mogelijkheden de juiste vorm te kiezen vraagt een goede voorbereiding. Daar kan ik je bij helpen. Ik kan ervoor zorgen dat je die kans niet aan je voorbij hoeft te laten gaan, omdat je geen bedrijfsfinanciering kunt krijgen.

De sleutel tot een succesvolle bedrijfsfinanciering is doorvragen naar de drijfveren van jou als ondernemer. Wanneer jij me vertelt waarom je doet wat je doet, dan vertel ik je welke bedrijfsfinanciering bij je past. Mijn passie is om je iets door te geven van wat ik in 15 jaar van ondernemers heb geleerd.

Ik denk graag in kansen. Daarom is mijn motto: Het is niet de vraag óf je financiering krijgt, maar welke financieringsvorm je kiest! Wilt je jouw mogelijkheden weten? Neem contact met mij op.

BERT BOGIE | FINANCIERINGSADVISEUR

Direct na de financiële crisis in 2008 werd het voor iedereen duidelijk. De banken gingen een andere koers varen. Dit had grote gevolgen voor ondernemers. Voor kredietverlening was je zeer afhankelijk van de banken. En ineens werd het krijgen van een nieuwe financiering bij de bank moeizaam.

Ik ben toen voor mijn relaties al snel op zoek gegaan naar alternatieve vormen van financiering. Zo konden zij toch aan het benodigde geld komen om te kunnen blijven ondernemen.

Als een van de eerste accountants- en advieskantoren in Nederland zijn wij zo actief aan de slag gegaan met crowdfunding. Meerdere ondernemers heb ik begeleid bij een succesvol crowdfundingtraject.

Inmiddels zijn er nog vele andere alternatieve mogelijkheden voor financiering bij gekomen.

Ik ben blij dat ik mijn ondernemende relaties via alternatieve vormen vaak toch van een noodzakelijke bedrijfsfinanciering kan voorzien. Hiermee komen mooie projecten van de grond. Daarom vind ik het interessant dat de mogelijkheden om te financieren blijven groeien.